Pontok

A fejléc bal oldalán láthatod az összes felhasználható pontodat. Középen az előfizetésed ikonja található. Jobb oldalon pedig a GlobEng plázában beváltható pontjaid vannak.

Előfizetések

Ezen az aloldalon választhatsz előfizetést a haladásod ütemétől és a tanulási komfortodtól függően. Ha nem gond, hogy lassan haladsz, és nem zavarnak a reklámok, akkor nincs is szükséged előfizetésre.

Ha szívesebben haladnál a saját ütemedben, és a reklámokat is hanyagolnád, akkor válaszd a normál előfizetést!

Ha szereted a komfortot, élvezed a változatos, érdekes és különleges tanuláskiegészítő játékokat, amik könnyebbé, színesebbé teszik a nyelvtanulást, akkor válaszd a prémium előfizetést! Biztos, hogy jól döntesz.

Ha pedig csak egy szintet szeretnél elsajátítani a Mesterséges Intelligencia segítségével, készen kapott, személyedre szabott tanulási ütemben, akkor válaszd a tanfolyam előfizetést, és jelöld meg, melyik szintet szeretnéd megtanulni!

Hosszabbítás és ajándékozás

Az összegyűjtött pontjaiddal vagy meghosszabbíthatod az előfizetésedet, vagy előfizetést tudsz ajándékozni barátaidnak. Ha az ismerőseidből új előfizetőket toboroztál, akkor az összegyűjtött pontjaidat a GlobEng plázában tudod beváltani. Hogyan? Lásd a közösségi klubban!

Tölts le a mobilodra egy őszinte angoltudás-mérőt!

Töltsd le a mobilodra most!