Oktatás

Oktatás

Az online oktatást támogató alkalmazásrész. Néhány kattintással létrehozható magántanári vagy iskolai tanulócsoport. A tanár folyamatosan nyomon követheti diákjai fejlődését és személyre szabottan tud feladatot adni és számon kérni. A virtuális tanársegéd segítségével a feladatkiosztás és ellenőrzés pillanatok alatt elvégezhető, megkönnyítve az oktatók munkáját.

Nyelvtan könyvtár

Nyelvtan könyvtár

Itt minden megtalálható egy helyen, amit az angol nyelvtanról tudni érdemes. Részletes, kétnyelvű magyarázatokkal ellátott témaköröket példamondatokkal, kifejezésekkel és feladatok sokaságával lehet gyakorolni.

TOEFL teszt

TOEFL teszt

Az egyes nyelvvizsga típusokra felkészítő feladatok sokaságával lehet felkészülni a nyelvvizsgára.

Haladás

Haladás

Részletes statisztika tájékoztatja a diákot és a tanárát, hogy hol tart a tanuló a tanulási folyamatába, mennyi időre van még szükség a kitűzött cél eléréséhez, mennyi szót, kifejezést, párbeszédet, nyelvtani témakört sajátított el, és milyen eredménnyel. Hol vannak még hiányosságai, mit kell gyakorolnia.

Bolt

Bolt

Előfizetést lehet vásárolni, amellyel reklámmentessé lehet tenni az alkalmazást. Az a tanuló, aki jól tanul az összegyűjtött pontjaiért előfizetést tud venni, vagy ajándékozni barátainak.

Beállítások

Beállítások

Itt lehet beállítani a felhasználói profilt, az értesítéseket. Kezelni lehet a hangokat. Itt lehet értékelni az app-ot, és tájékozódni róla.

Üzenetek

Üzenetek

Az alkalmazáson belüli üzeneteket lehet itt megtekinteni.

Eredmények

Eredmények

Az eddig elvégzett vizsgákat, teszteket lehet itt megtekinteni, és tanulni a hibákból. Tanulócsoportoknál az oktató is hozzáfér a diákjai teljesítményéhez.

Tölts le a mobilodra egy őszinte angoltudás-mérőt!

Töltsd le a mobilodra most!