Angoltudásmérő

Angoltudásmérő

Ez egy olyan, teljesen egyedi, sokrétű, nyelvvizsgaérzést nyújtó szintfelmérő teszt, amely közel 20 féle feladattípussal felméri a tanuló íráskészségét, beszédkészségét, kiejtését és nyelvtani ismereteit.

Tanulás

Tanulás

Nemzetközi sztenderdek szerint 5 szinten (A1, A2, B1, B2, C1), szintenként 24 lecke segítségével lehet elsajátítani az angol nyelvet. A leckék a folyamatos megértést és tananyag rögzülését figyelembe véve szótanulási, kommunikációs és nyelvtani feladatok részből állnak. A gyorsabb és pontosabb haladás érdekében a program rendelkezik leckeugró gombbal, szintközi és szintzáró tesztekkel. A tanulási környezettől függően is számos beállítási lehetőséget biztosít a rendszer.

RobWay

RobWay

Egy végtelen egyszerű, 1 gombos oktatási módszer, ahol a virtuális tanársegéd RoBe figyeli és irányítja a tanulási folyamatot állandó ismétléssel és gyakorlással. A tanuló teljesítményéhez, szorgalmához és az általa kitűzött célhoz igazítja a napi tananyagot, a RoBag-eket.

Games

Games

Egy játékos nyelvtanulási módszer, ahol közel 30 féle játékban lehet gyakorolni, ismételni, a nyelvtan és a párbeszéd fordulatait, így visszajönnek, felfrissülnek az elfelejtett szavak, kifejezések.

Kihívás

Kihívás

Szórakoztató időtöltés, ahol a tanulók tesztelni tudják angoltudásukat, játékos formában gyakorolhatnak, és összemérhetik felkészültségüket a diáktársaikkal.

Istory

Istory

Egy meglepetésekkel és humorral teli kalandjáték, ahol a tanuló nemcsak végig játssza, de maga is írja a történeteket, párbeszédeket az élet számost területén.

Képes szótár

Képes szótár

24 témakörben, közel 1000 szóval, 10 féle változatos, játékos feladattal segíti a diákokat a kezdetektől a szavak és mondatok elsajátításában, meglévő ismeretek gyakorlásában.

KidEng

KidEng

Játékos feladatok, mondókék, énekek a legkisebbeknek, hogy már egész fiatalon ismerkedjenek az angol nyelvvel.

Tölts le a mobilodra egy őszinte angoltudás-mérőt!

Töltsd le a mobilodra most!