The Future of English language learning!

Angol nyelvtanulás, hatékonyan, kényelmesen, mesterséges intelligencia segítségével!

Hatékony Angol Tanulás
a szakértők segítségével

Diákok

Diákok

 • 12 önálló programcsomag
 • Nemzetközi sztenderdek szerinti tananyag
 • Általános és szakmai témák
 • Érettségi, nyelvvizsga feladatok
 • Önálló hibajavítás, feladatértékelés
 • Kommunikáció fejlesztés beszédfelismerő rendszerrel
Diákok

RoBe

 • Többféle, MI által irányított tanfolyam
 • Folyamatos napi feladatkiosztás
 • Azonnali értékelés
 • MI általi haladáskövetés
 • Haladástól függő személyre szabott tananyag
 • Folyamatos statisztika
Diákok

Angoltanárok

 • egyszerű, gyors magántanári kapcsolat létrehozása
 • tanári feladatkiosztás, automata hibajavítás, értékelés
 • tananyag elsajátítás, elakadás esetén online tanári beszélgetés
 • folyamatos tanári mentorálás, motiválás
 • szükség esetén csoportos kommunikációs gyakorlatok

Tanárkereső

Alexandra - Jó kedélyű és hatékony angol órák általános iskolásoknak és gimiseknek

4.000 Ft

A1 A2 B1

Középiskola

Magánóra

Kovács Hajas Alexandra vagyok, nappali tagozatos egyetemista. Jelenleg a szakmai gyakorlatomat teljesítem egy reklámügynökség PR divíziójában, azonban az angol nyelv az egyik legnagyobb szenvedélyem, ezért pedig szívesen tanítok a fő állásom mellett.

Dávid - Precíz és hatékony angol órák kezdőknek és haladóknak

5.500 Ft

A1 A2 B1 B2 C1

Általános Iskola, Középiskola

Csoportos és Magánóra

Balogh Dávid vagyok, tapasztalt angoltanár, aki már az iskolai évek alatt is nagyon érdeklődött a angol nyelv iránt. Célom az, hogy a diákjaim számára interaktív és élvezetes órákat biztosítsak, hogy a tanulás minél eredményesebb legyen.

Dóra - Szívesen segítek az angol nyelvtanulásban kezdőknek és haladóknak

4.500 Ft

A1 A2 B1 B2

Középiskola, Egyetem

Magánóra

Kovács Dóra vagyok, tapasztalt angoltanár. 5 éve oktatok angol nyelvet magánórákon és csoportos órákon egyaránt. Célom, hogy a tanulóim ne csak jól beszéljenek angolul, hanem élvezzék is az angol nyelv tanulását. Rugalmas vagyok, és igyekszem az óráimat a tanulóim igényeihez igazítani.

Eszter - Személyre szabott angol nyelvtanulás kezdőknek és haladóknak

7.000 Ft

A1 A2

Általános iskola

Magánóra

György Eszter vagyok, angol nyelvtanár és fordító. Hosszú évek óta tanítok angolul, minden szinten, minden korosztálynak. Az órák során célom, hogy a diákok személyre szabott és interaktív módon tanulhassanak. Sok türelemmel és motivációval dolgozom, hogy az órák mindig hasznosak és élvezetesek legyenek.

Tananyagaink

Lecke

Szótanulás

Az alkalmazás általános és szakmai tananyagot tartalmaz. Az általános tananyag A1, A2, B1, B2 és C1- es szintekből áll, kiegészítve kimondottan nyelvvizsgára készülőknek B2-es és C1- es szóbeli témákkal. Szintenként 24 leckében közel 15.000. szó és kifejezés sajátítható el.

A szakmai tananyagunk folyamatosan, igények szerint bővül. Itt 15 témakörben, témakörönként 24 leckében mintegy 30.000 szakmaspecifikus szót és kifejezést lehet megtanulni. Megtalálható többek között gépész, orvosi, üzleti, agrár és informatikai tananyag is.

Ez az alkalmazásrész lehetővé teszi a szavak hallás utáni tanulását, a kiejtés gyakorlását és az új szavak betűzésének memorizálását is. Példamondatokkal pedig azonnal mindennapi szövegkörnyezetbe gyakoroljuk a szavakat.

Tananyag minta

Lecke

Párbeszéd

Az alkalmazás általános és szakmaitananyagot tartalmaz. Az általános tananyag A1, A2, B1, B2 és C1- es szintekből áll, kiegészítve kimondottan nyelvvizsgára készülőknek B2-es és C1-es szóbeli témákkal. Szintenként 24 leckében közel 2500 párbeszédben lehet gyakorolni a kommunikációt. A szakmai tananyagunk folyamatosan, igények szerint bővül. Itt 15 témakörben, témakörönként 24 leckében mintegy 3000 szakmaspecifikus párbeszédben lehet gyakorolni a kommunikációt. Megtalálható többek között gépész, orvosi, üzleti, agrár és informatikai tananyag is. Az alkalmazásrész lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós élethelyzetekből vett párbeszédeket interaktívan gyakoroljanak. Segítségével a felhasználók javítják a kiejtésüket, a helyes nyelvtani szerkezetek használatát, valamint növelik a beszédfolyamatosságukat és magabiztosságukat.

Tananyag minta

Lecke

Nyelvtan

A nyelvtan funkció leckékhez csatoltan különböző témakörökben dolgozza fel az angol nyelv nyelvtani szabályait. Az alkalmazás magyarázatokat, példákat és gyakorlati feladatokat tartalmaz, hogy a felhasználók megértsék és alkalmazni tudják a tanult nyelvtani szabályokat. Az alkalmazás automatikusan értékel és visszajelez, hogy mely területre kell további figyelmet fordítani.

Tananyag minta

Lecke

Témazáró

Minden leckét egy összefoglalóval, egy témazáróval fejezünk be. Ez az adott témát esszészerűen összegzi, majd egy szövegértéses feladatsoron át feldolgozza. A témazáró funkció lehetővé teszi a megtanultak átismétlését és a fejlődés felmérését.

Tananyag minta

Lecke

Feladatok

Az leckék tartalmaznak egy feladatsort, ahol a lecke szavait, kifejezéseit és nyelvtanját változatos, szórakoztató feladatokon keresztül lehet gyakorolni. Az alkalmazás automatikusan értékeli és javítja a feladatokat, így a felhasználók azonnal visszajelzést kapnak a teljesítményükről, és arról, hogy hol van még szükségük egy kis gyakorlásra.

Tananyag minta

Szövegértés

Lejátszó mód

Ez a funkció lehetővé teszi a hallott szövegértési készség fejlesztését az angol nyelvben. Az alkalmazásrész hanganyagokat kínál különböző témákban, amik megértését a meghallgatás után változatos feladatokkal teszteli.

Tananyag minta

Szövegértés

Olvasó mód

Ez a funkció lehetővé teszi az olvasott szövegértési készség fejlesztését az angol nyelvben. Az alkalmazásrész írott anyagokat kínál különböző témákban, amik megértését olvasás után változatos feladatokkal teszteli.

Tananyag minta

Exam

Hallott szöveg

Az exam funció a nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen gyakorló eszköze. Nyelvvizsgatípusnak megfelelően lehet kiválasztani a szintet, s témakört és a gyakorlandó típusfeladatokat.

A Hallott szöveg funkció lehetővé teszi a nyelvvizsgák ilyen típusú feladatainak gyakorolását, azonnali értékeléssel és vasszajelzéssel.

Tananyag minta

Exam

Olvasott szöveg

Az exam funció a nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen gyakorló eszköze. Nyelvvizsgatípusnak megfelelően lehet kiválasztani a szintet, s témakört és a gyakorlandó típusfeladatokat.

Az Olvasott szöveg funkció lehetővé teszi a nyelvvizsgák ilyen típusú feladatainak gyakorlását, azonnali értékeléssel és visszajelzéssel.

Tananyag minta

Exam

Nyelvhelyesség

Az exam funció a nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen gyakorló eszköze. Nyelvvizsgatípusnak megfelelően lehet kiválasztani a szintet, s témakört és a gyakorlandó típusfeladatokat.

A Nyelvhelyesség funkció lehetővé teszi a nyelvvizsgák ilyen típusú feladatainak gyakorlását, azonnali értékeléssel és visszajelzéssel.

Tananyag minta

Diákjaink mondták Rólunk!

Tar Péter

Ajánlom a GlobEng rendszerét minden diáknak, akik szeretnének hatékonyabban tanulni angolul a magántanárukkal. Az alkalmazásban rengeteg interaktív feladat található, amelyek segítenek az angol nyelv elsajátításában. A Digitális Interface pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén kommunikáljunk a tanárainkkal.

Kútvölgyi Ildikó

Nagyon ajánlom a GlobEng rendszerét minden diáktársamnak, akik szeretnének felkészülni az érettségire vagy a nyelvvizsgára. Az alkalmazásban számos mintavizsga található, amelyek valós körülményeket szimulálnak. A Digitális Interface pedig lehetővé teszi, hogy könnyedén egyeztessünk a tanárainkkal a felkészülésről.

Selyem Borbála

A GlobEng rendszere nagyon praktikus, hiszen könnyen lehet használni a telefonon vagy a számítógépen keresztül. Az alkalmazásban nagyon sok interaktív feladat és tananyag található, amelyek segítenek az angol nyelv elsajátításában.

Szabó Tímea

Nagyon ajánlom a GlobEng rendszerét minden diáktársamnak, aki szeretne hatékonyan tanulni angolul. Az alkalmazásban rengeteg tananyag található, amelyek segítenek az angol nyelv elsajátításában, és a Digitális Interface lehetővé teszi, hogy könnyedén kommunikáljunk a tanárainkkal és nyomon kövessük a haladásunkat. A rendszer nagyon jól szervezett és könnyen használható, így minden diák könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulási módot.

Zakariás Leó

Az app nagyszerű eszköz azoknak, akik szeretnének saját tempójukban tanulni angolul. Az alkalmazás által kínált különböző tanulási módszerek és személyre szabott ajánlások rendkívül hatékonyak voltak számomra a tanulási folyamatban. A nap gyakorlatokat pedig bárhol elvégezhetem, és észrevehetően fejlődik az angol nyelvtudásom!

Nagy Patrik

Nagyon elégedett vagyok az app által nyújtott beszélgetési gyakorlatokkal. Segítettek nekem megszabadulni a beszédhibáimtól és bizalmat adtak a beszédkészségemben. Az app rendkívül hatékonyan segít az angol nyelv általános beszédkészségének javításában.

To top