The Future of English language teaching!

Angol nyelvoktatás, hatékonyan, kényelmesen, mesterséges intelligencia segítségével!

Tanítani szeretnék!

Soha nem osztjuk meg e-mail címét másokkal.

Mesterséges
Intelligencia

A mesterséges intelligencia támogatja és hatékonyabbá teszi az oktatásod!

Tudásanyag

Komplex, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő sok ezer oldalnyi tudásbázis, több tízezer feladattal.

Beépített
szintfelmérő

Az első óra előtt, egy komplex szintfelmérő segítségével megtudod, hogy milyen szinten állnak tanítványaid!

Hangfelismerő
rendszer

A tanítványok a szóbeli kommunikációt is gyakorolhatják a beépített hangfelismerő rendszernek köszönhetően!

Folyamatos
naplózás

A folyamatos naplózásnak köszönhetően bármikor visszanézheted, hogy a tanítványaid mikor, hogyan teljesítettek.

Feladatok kiosztása
és javítása

A feladatokat néhány kattintással kioszthatod, amit a program azonnal ki is javít.

Kevesebb munka
és stressz

A program nyújtotta segítségnek köszönhetően rövidebb a felkészülési idő, kevesebb stressz, és több tanítvány oktatása válik lehetővé.

Hétköznapi online angoloktatás

VS.

hatékony nyelvoktatás a GlobEng-gal

Előtte

Kevesebb munka és stressz, több bevétel

A program nyújtotta előnyöknek köszönhetően csökken a felkészülési idő, a stressz, és több tanítvány oktatása válik lehetővé.

Utána

Előtte

Komplex tudásanyag

Komplex, nemzetközi sztenderdeknek megfelelő sok ezer oldalnyi tudásbázis, több tízezer feladattal. Az összeollózott, scannelt, pdf-ben küldött anyagok helyett a GlobEng-ben egy helyen megtalálsz mindent.

Utána

Előtte

Feladatok gyors kiosztása és javítása

A feladatokat néhány kattintással kioszthatod, amiket elvégzés után a program ki is javít.

Utána

Előtte

Beépített hangfelismerő rendszer

A diákok a helyes kiejtést és a szóbeli kommunikációt egyénileg is gyakorolhatják.

Utána

Előtte

Folyamatos naplózás

Bármikor visszanézheted, hogy a diák hol jár az anyagban és mikor, hogyan teljesített.

Utána

Előtte

Beépített szintfelmérő

Egy komplex szintfelmérő segítségével megtudod, hogy milyen szinten állnak tanítványaid.

Utána

Küldetésünk

A GlobEng olyan aktív és szenvedélyes angoltanárok partnere, akik nyitottak új dolgokra a hatékonyságuk növelése érdekében, akik tudatosan gondolkodnak, és akiknek kérdései vannak, nem kifogásai.

Abban segítünk, hogy összehozzuk a tanulási folyamat résztvevőit, mind a tanárnak, mind a diáknak pozitív élményekben legyen része, maximálisan kihasználva a velünk töltött időt.

Mindezt három hónapig tanuló létszámtól függően teljesen ingyen. Tanárkollégák bevonását további kedvezményekkel honoráljuk.

Bevezető ajánlat 3 hónap
tanárkereső oldalon való megjelenés 4.770 Ft díjmentes
tanár Digitális Interface hozzáférés 4.770 Ft díjmentes
tanár prémium alkalmazás hozzáférés 4.770 Ft díjmentes
3 diák prémium mobil alkalmazás hozzáférés 14.310 Ft díjmentes
4. diáktól + diákonként 1.590 Ft / hó
Összértéke: 28.440 Ft díjmentes
Új tanár meghívása esetén további 1 hónap
tanárkereső oldalon való megjelenés 1.590 Ft díjmentes
tanár Digitális Interface hozzáférés 1.590 Ft díjmentes
tanár prémium alkalmazás hozzáférés 1.590 Ft díjmentes
3 diák prémium mobil alkalmazás hozzáférés 4.770 Ft díjmentes
4. diáktól + diákonként 1.590 Ft / hó

További kedvezmény:

20 diák havi előfizetése esetén a tanári díjakat elengedjük. A bevezető ajánlat a regisztrációtól 3 hónapig, de legkésőbb 2024. június 30-ig érvényes.

Hatékony Angol Tanítás
a GlobEng Oktatási Rendszerünkkel

Diákok

Diákok

 • 12 önálló programcsomag
 • Nemzetközi sztenderdek szerinti tananyag
 • Általános és szakmai témák
 • Érettségi, nyelvvizsga feladatok
 • Önálló hibajavítás, feladatértékelés
 • Kommunikáció fejlesztés beszédfelismerő rendszerrel
Angoltanárok

Angoltanárok

 • Egyszerű, gyors tanári profil létrehozás
 • Könnyű diákfelvétel és feladatkiosztás
 • Teljes körű, valós nyelvtudásmérés
 • Automata hibajavítás, ellenőrzés, naplózás
 • Tematizált, gyorsan megismerhető több ezer oldalnyi általános és szakmai tananyag
 • Nagyszámú diák hatékony, személyre szabott mentorálása
 • Egyedi igény szerinti tananyagfejlesztés

Hogyan működik?

Profil létrehozása

A regisztrációs adatok kitöltésével a tanárok bekerülnek a Digitális Interface-be. A tanári profil megadásával, igény szerint azonnal megjelenhetnek a honlap tanárkereső felületén. Elkezdhetik a három hónapos ingyenes csomaggal a tanulóik felvételét és az online oktatást.

Diák felvétele

A Digitális Interface használata során a tanítványokat nyelvtudásuk vagy elérendő céljaik alapján különböző osztályokba csoportosíthatják. A diákoknak tanulócsoportba való felvételük után csak le kell tölteni az alkalmazást a telefonjukra vagy számítógépükre. Az e-mail címükkel és a jelszavukkal belépve a tanulócsoportba már kezdődhet is a közös tanulás.

Tananyag áttekintése

Az Interface használata során lehetőség van a tananyagok áttekintésére. A tananyagok általános és szakmai témakörökre tagozódnak. Emellett külön át lehet nézni a nyelvtan, a szövegértés, és a vizsga feladatait is. A sokrétű részletes tananyagban a tájékozódást egy egyszerű kétnyelvű kereső is megkönnyíti.

Feladatok kiosztása

A diákok haladásának és nyelvi hiányosságainak függvényében a tanárok feladatokat hozhatnak létre a Digitális Interface-en keresztül. A számtalan előkészített feladatsor segít fejleszteni a diákok írásbeli készségét, javítani a kiejtésüket, fejleszteni a szókincsüket és a szövegértésüket. A személyre szabott feladatsorokat csupán néhány kattintással létre tudja hozni az oktató, ami a diákok telefonján azonnali üzenetként jelenik meg.

Feladat ellenőrzése

A diákok által elvégzett feladatokat az alkalmazás azonnal javítja és értékeli. A személyre szabott feladatok elvégzéséről a tanár üzenetben értesül rögtön azután, hogy a diák befejezte a kiadott feladatot. Megnézheti hol és miben hibáztak a tanítványok, és a hiányosságok kiküszöbölésére további gyakorló feladatokat adhatnak fel, vagy online átbeszélhetik a hibákat.

Tananyagaink

Lecke

Szótanulás

Az alkalmazás általános és szakmai tananyagot tartalmaz. Az általános tananyag A1, A2, B1, B2 és C1- es szintekből áll, kiegészítve kimondottan nyelvvizsgára készülőknek B2-es és C1- es szóbeli témákkal. Szintenként 24 leckében közel 15.000. szó és kifejezés sajátítható el.

A szakmai tananyagunk folyamatosan, igények szerint bővül. Itt 15 témakörben, témakörönként 24 leckében mintegy 30.000 szakmaspecifikus szót és kifejezést lehet megtanulni. Megtalálható többek között gépész, orvosi, üzleti, agrár és informatikai tananyag is.

Ez az alkalmazásrész lehetővé teszi a szavak hallás utáni tanulását, a kiejtés gyakorlását és az új szavak betűzésének memorizálását is. Példamondatokkal pedig azonnal mindennapi szövegkörnyezetbe gyakoroljuk a szavakat.

Tananyag minta

Lecke

Párbeszéd

Az alkalmazás általános és szakmaitananyagot tartalmaz. Az általános tananyag A1, A2, B1, B2 és C1- es szintekből áll, kiegészítve kimondottan nyelvvizsgára készülőknek B2-es és C1-es szóbeli témákkal. Szintenként 24 leckében közel 2500 párbeszédben lehet gyakorolni a kommunikációt. A szakmai tananyagunk folyamatosan, igények szerint bővül. Itt 15 témakörben, témakörönként 24 leckében mintegy 3000 szakmaspecifikus párbeszédben lehet gyakorolni a kommunikációt. Megtalálható többek között gépész, orvosi, üzleti, agrár és informatikai tananyag is. Az alkalmazásrész lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós élethelyzetekből vett párbeszédeket interaktívan gyakoroljanak. Segítségével a felhasználók javítják a kiejtésüket, a helyes nyelvtani szerkezetek használatát, valamint növelik a beszédfolyamatosságukat és magabiztosságukat.

Tananyag minta

Lecke

Nyelvtan

A nyelvtan funkció leckékhez csatoltan különböző témakörökben dolgozza fel az angol nyelv nyelvtani szabályait. Az alkalmazás magyarázatokat, példákat és gyakorlati feladatokat tartalmaz, hogy a felhasználók megértsék és alkalmazni tudják a tanult nyelvtani szabályokat. Az alkalmazás automatikusan értékel és visszajelez, hogy mely területre kell további figyelmet fordítani.

Tananyag minta

Lecke

Témazáró

Minden leckét egy összefoglalóval, egy témazáróval fejezünk be. Ez az adott témát esszészerűen összegzi, majd egy szövegértéses feladatsoron át feldolgozza. A témazáró funkció lehetővé teszi a megtanultak átismétlését és a fejlődés felmérését.

Tananyag minta

Lecke

Feladatok

Az leckék tartalmaznak egy feladatsort, ahol a lecke szavait, kifejezéseit és nyelvtanját változatos, szórakoztató feladatokon keresztül lehet gyakorolni. Az alkalmazás automatikusan értékeli és javítja a feladatokat, így a felhasználók azonnal visszajelzést kapnak a teljesítményükről, és arról, hogy hol van még szükségük egy kis gyakorlásra.

Tananyag minta

Szövegértés

Lejátszó mód

Ez a funkció lehetővé teszi a hallott szövegértési készség fejlesztését az angol nyelvben. Az alkalmazásrész hanganyagokat kínál különböző témákban, amik megértését a meghallgatás után változatos feladatokkal teszteli.

Tananyag minta

Szövegértés

Olvasó mód

Ez a funkció lehetővé teszi az olvasott szövegértési készség fejlesztését az angol nyelvben. Az alkalmazásrész írott anyagokat kínál különböző témákban, amik megértését olvasás után változatos feladatokkal teszteli.

Tananyag minta

Exam

Hallott szöveg

Az exam funció a nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen gyakorló eszköze. Nyelvvizsgatípusnak megfelelően lehet kiválasztani a szintet, s témakört és a gyakorlandó típusfeladatokat.

A Hallott szöveg funkció lehetővé teszi a nyelvvizsgák ilyen típusú feladatainak gyakorolását, azonnali értékeléssel és vasszajelzéssel.

Tananyag minta

Exam

Olvasott szöveg

Az exam funció a nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen gyakorló eszköze. Nyelvvizsgatípusnak megfelelően lehet kiválasztani a szintet, s témakört és a gyakorlandó típusfeladatokat.

Az Olvasott szöveg funkció lehetővé teszi a nyelvvizsgák ilyen típusú feladatainak gyakorlását, azonnali értékeléssel és visszajelzéssel.

Tananyag minta

Exam

Nyelvhelyesség

Az exam funció a nyelvvizsgára készülők nélkülözhetetlen gyakorló eszköze. Nyelvvizsgatípusnak megfelelően lehet kiválasztani a szintet, s témakört és a gyakorlandó típusfeladatokat.

A Nyelvhelyesség funkció lehetővé teszi a nyelvvizsgák ilyen típusú feladatainak gyakorlását, azonnali értékeléssel és visszajelzéssel.

Tananyag minta

Tanáraink mondták Rólunk!

Szalóki Nikolett

Ajánlom a GlobEng rendszerét minden angoltanárnak! Az alkalmazás és a Digitális Interface egyszerűen használható, és segíti a diákokat a hatékonyabb tanulásban. A tanításomban is számos előnyét élvezhetem, hiszen könnyedén tudok több diákot oktatni és kevesebb felkészülési időre van szükségem.

Csősz Tímea

Nagyon ajánlom a GlobEng rendszerét az érettségire és nyelvvizsgára készülő diákjaimnak. Az alkalmazás számos szövegértést, vizsgafeladatot és szintfelmérést tartalmaz, amelyek segítenek felkészülni a fontos vizsgákra. A Digitális Interface segítségével pedig könnyedén nyomon tudom követni a diákok haladását.

Szalóki Zsolt

Az online oktatás kezdete óta használom a GlobEng rendszerét, és csak ajánlani tudom. Bár korábban személyesen oktattam, a rendszer segítségével sokkal több diákot tudok elérni, és hatékonyabban tudom oktatni őket. A feladatok kiértékelése is automatikus, így időt takarítok meg.

Tassy Anita

A GlobEng rendszere egy igazi életmentő azoknak az angoltanároknak, akiknek nehézséget okoz a tanulóik előkészítése a nyelvvizsgára vagy az érettségire. Az alkalmazásban számos mintavizsga és szintfelmérő található, amelyek valós körülményeket szimulálnak. A Digitális Interface segítségével pedig könnyen tudom nyomon követni a diákjaim haladását.

Tőzsér-Szabó Anett

Nagyon ajánlom a GlobEng rendszerét azoknak a tanároknak, akik szeretnék hatékonyabban oktatni a nyelvtant. Az alkalmazásban számos interaktív feladat található, amelyek segítségével a diákjaim könnyen elsajátíthatják a nyelvtani szabályokat. A Digitális Interface pedig lehetővé teszi, hogy egyéni figyelmet szenteljek a diákjaimnak.

Szikiné Lovász Barbara

A GlobEng rendszere egy nagyszerű segítség azoknak az angoltanároknak, akik szeretnék javítani a diákjaik íráskészségét. Az alkalmazásban számos írásbeli feladat található, amelyek különböző nehézségi szinteken állnak rendelkezésre. A Digitális Interface lehetővé teszi, hogy könnyedén javítsam és értékeljem a diákjaim dolgozatait.

Ha beregisztráltál megjelensz a tanárkereső oldalon is,
ahol a tanulók megtalálhatnak.

Ugrás a tanárkeresőre!

Most, hogy láttad és hallottad, hogyan használják már az angoltanárok
a hatékonyságuk növelésére a GlobEng platformot,

készen állsz arra, hogy kötelezettségek nélkül kiderítsd,

milyen előnyöket jelent ez számodra is?

Regisztrálj, töltsd ki
a tanári profilodat és kezd el
szervezni az óráidat!

Soha nem osztjuk meg e-mail címét másokkal.

Partnereink

Intézmények

Vállalatok és cégek

To top